Calamiteiten beredderen

Wilt u graag een professioneel calamiteitenonderzoek opstarten? Dan zit u goed bij ons bedrijf uit Dendermonde. Een calamiteit staat voor een onverwachte en onprettige gebeurtenis. De medewerkers van Object Care kunnen bogen op ruim 30 jaar ervaring in het beredderen en beveiligen van voorwerpen bij een brede schakering aan calamiteitenonderzoek.

Wanneer komt een calamiteitenonderzoek van pas?

Tijdens onze werkperiode is in meer dan 300 gevallen gewerkt aan het beheersen, verdringen en corrigeren van schade als gevolg van onder andere, bouwstof, vervuiling, waterschade, brand, instorting, vandalisme, schimmel, insecten, breuk, moedwillige beschadiging falende klimaatinstallatie, verkeerde verpakkingen en meer. We stellen onze expertise rond risicoanalyse graag ter beschikking van het erfgoed.

Schakel ons in

We kunnen worden ingezet bij de nazorg, het beredderen, het organiseren van de bereddering, maar vooral bij het opzetten van plannen voor het eerste hulp bij calamiteitenonderzoek oftewel ‘Collectie Hulp Verlening’. Ook kan dezelfde expertise van Object Care uit Dendermonde worden ingezet na de feiten voor het vaststellen van directe en indirecte oorzaak. Toch is dat niet onze enige expertise. Ook voor preventieve conservering, restauratie van werken en inventaris van uw archief kunt u bij ons terecht.

Neem contact met ons op

Heb je een gerichte vraag of wil je meer weten over onze werking?

Wilt u ons graag inschakelen voor een professioneel calamiteitenonderzoek? Aarzel niet langer en neem contact op met ons. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, onze aanpak voor de opslag van uw collectie, restauratie en meer. Laat uw gegevens achter via het online contactformulier. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug.