(Basis)registratie

Registratie van voorwerpen heeft als voornaamste doel het object altijd weer te kunnen koppelen aan de daarbij behorende registratie. De nummering moet uniek zijn maar ook pragmatisch.

Object kan in een registratie proces de fysieke eigenschappen vastleggen en de bestaande informatie aan het voorwerp koppelen. Indien het gewenst is om niet fysieke inhoudelijke kennis toe te voegen aan de registratie zullen wij dat doen met de hulp van specialisten in het betreffende veld.

Een onderdeel van de registratie is het aanbrengen van het nummer aan het voorwerp. Hiervoor zijn talloze mogelijkheden. Allen met hun eigen voordelen maar ook nadelen. Onze medewerkers kunnen u helpen om voorafgaand aan het project de voor u meest relevante en haalbare systematiek te kiezen.

Uiteraard is het vastleggen van de locatie waar het object zich bevindt een onderdeel van de basisregistratie. Ook voor het vaststellen van de meest zinvolle, flexibele en betaalbare systematiek van standplaats registratie stellen wij onze ervaring graag ten dienst.

Contacteer Object

Heb je een gerichte vraag of wil je meer weten over onze werking?

Aarzel niet om ons te contacteren. Bel ons op het nummer +32 492 45 22 68 of mail naar info@object-care.be.