Transporten (begeleiden)

Transport is een breed begrip met een enorme commerciële dienstverlening. Object zal niet snel een beter en goedkoper alternatief voor het werkelijke vervoermiddel kunnen aanbieden. Wel kunnen we zorgen dat de te transporteren voorwerpen op een correcte wijze tegen niet meer dan noodzakelijke kosten worden getransporteerd.

We maken steeds gebruik van de 8-stappen methode die Jaap van der Burg al tijdens het Deltaplan in Nederland heeft geïntroduceerd. Object kan alle stappen uit (laten) voeren maar ook alleen enkele of meerdere stappen begeleiden en coördineren.

Graag zetten we de ruim 50 jarige ervaring van onze medewerkers in. Deze ervaring betreft niet alleen schilderijen maar ook tanks, houten wagens, sculpturen gemaakt van insecten, zijden vaandels van 6 x 6 meter, ivoren knoopjes, retabels enz.

Contacteer ons bedrijf

Heeft u een gerichte vraag over preventieve conservering, onze cursussen en workshops? Wilt u meer weten over de werking en diensten van Object Care uit Dendermonde? Aarzel niet om ons te contacteren. Elk museum, zaak met erfgoed, bedrijf met archief, particuliere verzamelaar of student kan bij ons terecht.