Eerstelijnshulp en materialen

Cursussen en workshops

Risicoanalyse van voorwerpen

Home / Opslag voor collectie Dendermonde

Opslag voor collectie in Dendermonde

Wilt u de opslag van uw waardevolle collectie uit handen geven aan specialisten in Dendermonde? U hoeft niet verder te zoeken dan Object Care. Wij zorgen namelijk voor de perfecte bewaarplaats in Dendermonde om uw collectie in op te bergen. Samen gaan we op zoek naar de meest geschikte “rustplaats” voor uw kunstwerken en erfgoedstukken. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met een aantal factoren. Lees verder en ontdek waarom onze bewaarplaats de beste keuze is voor de opslag van uw collectie.

Hebt u opslag nodig voor uw collectie in Dendermonde?

binnenkant van een studio
4 personen met kunst

Waaraan moet de plaats van opslag voor uw collectie voldoen?

We hoeven u vast niet te vertellen dat de inrichting van de bewaarplaats voor uw collectie enorm belangrijk is. De beschikbare ruimte moet namelijk aan een aantal criteria voldoen. Zo kijken we tijdens de opslag voor uw collectie bijvoorbeeld naar:

  • De samenstelling van het klimaat
  • De vochtigheid binnen de ruimte
  • De algemene conditie van het object
  • De gekozen verpakking
  • Het transport van het kunstwerk

Uw collectie staat steeds veilig opgeborgen in ons depot.

Een totaalservice

Object Care kan u niet enkel helpen met het vinden van een bewaarplaats voor uw waardevolle collectie. Wij voorzien steeds een totaalservice voor uw kunstcollectie. Elke professional of kunstliefhebber is welkom bij ons voor de volgende diensten:

Wij staan voor u klaar voor alles van collectiebeheer tot cultureel erfgoed.

Vertrouw op onze kennis en contacteer ons

Wij zorgen voor de meest geschikte bewaarplaats voor de opslag van uw collectie. Doe daarom beroep op onze kennis en passie voor het vak. Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Of wilt u graag meer weten over hoe we te werk gaan met calamiteiten? Of wilt u risicoanalyses laten uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het online contactformulier in of bel ons gerust even via het nummer +32 492 45 22 68.