Eerstelijnshulp en materialen

Cursussen en workshops

Risicoanalyse van voorwerpen

Home / Opslag voor collectie Dendermonde

Opslag voor collectie in Dendermonde

Wilt u de opslag voor uw waardevolle collectie uit handen geven in Dendermonde? Zoek niet langer en vertrouw op de professionals van Object Care. Wij zorgen namelijk voor de perfecte bewaarplaats van uw collectie in Dendermonde en omgeving. Samen gaan we op zoek naar de meest geschikte “rustplaats” voor uw kunstwerken en erfgoedstukken. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met een aantal factoren. Lees verder en ontdek waarom onze bewaarplaats de beste keuze is voor de opslag van uw collectie in Dendermonde.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

binnenkant van een studio
4 personen met kunst

De factoren van opslag voor uw collectie in Dendermonde

We hoeven u vast niet te vertellen dat de inrichting van de bewaarplaats voor uw collectie enorm belangrijk is. De beschikbare ruimte moet namelijk aan een aantal criteria voldoen. Zo kijken we tijdens de opslag voor uw collectie in Dendermonde bijvoorbeeld naar:

  • De samenstelling van het klimaat;
  • De vochtigheid binnen de ruimte;
  • De algemene conditie van het object;
  • De gekozen verpakking;
  • Het transport van het kunstwerk.

Object Care, ons bedrijf uit Dendermonde, kan u niet enkel helpen met het vinden van een bewaarplaats voor uw waardevolle collectie. Ook voor zaken als preventieve conservering, collectiebeheer en professioneel calamiteitenonderzoek kunt u bij ons aankloppen. Elke professional of kunstliefhebber is welkom bij ons. Heeft u eerder interesse in inventarisatie, cultureel erfgoed of conservatie en restauratie? Ook dan staan we voor u klaar.

Vertrouw op onze kennis en contacteer ons

Doe beroep op onze kennis en passie voor het vak. Wij zorgen voor de meest geschikte bewaarplaats in Dendermonde voor de opslag voor uw collectie. Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Of wilt u graag meer weten over hoe we te werk gaan met calamiteiten of risicoanalyses? Neem dan gerust contact op met ons. Vul het online contactformulier in, stuur een e-mail naar info@object-care.be of bel ons gerust even via het nummer +32 492 45 22 68