Eerstelijnshulp en materialen

Cursussen en workshops

Risicoanalyse van voorwerpen

Home / Inventaris archief Dendermonde

Inventaris van uw archief in Dendermonde

Wilt u graag een inventaris laten opmaken van uw archief door een betrouwbaar bedrijf uit Dendermonde? Dan zit u zeker en vast goed bij Object Care. Wij gaan namelijk nauwkeurig aan de slag met uw waardevolle collectie en creëren een duidelijk overzicht. Alle elementaire informatie over de stukken wordt gebundeld en toegankelijk gesteld voor elke schakel. Vraagt u zich af hoe we aan de slag gaan met de inventaris van uw archief in Dendermonde? Dat leest u hieronder.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

binnenkant van een studio
4 personen met kunst

Het stappenplan van de inventaris van uw archief in Dendermonde

Net zoals de medewerkers van Object Care deelt u een passie voor kunst en erfgoedstukken. Daarom is het zo belangrijk om een goede inventaris op te stellen van uw archief, mogelijk bij ons in Dendermonde. Natuurlijk hanteren we enkele concrete stappen voor het beste resultaat. We sommen ze graag even voor u op:

  • De delen van het archief verzamelen, beschrijven en verpakken;
  • Beschrijvingen rangschikken volgens een duidelijk schema;
  • De details van de inventaris toevoegen.

U leest het zelf, de inventaris van uw waardevol archief laat u best over aan Object Care uit Dendermonde. Toch is dat niet het enige waarvoor u ons kunt inschakelen. Ook preventieve conservering, collectiebeheer, restauratie en risicoanalyses van de collecties behoren tot onze expertise. Misschien bent u eerder op zoek naar een betrouwbare partner voor professioneel calamiteitenonderzoek, opleidingen en workshops of meer informatie over cultureel erfgoed? Ook dan staan we voor u klaar!   

Vraag gerust naar onze voorwaarden

Heeft u nog vragen over hoe we te werk gaan met de inventaris van uw archief in Dendermonde? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de opslag van uw collectie. Ons team is bereikbaar via het online contactformulier, via info@object-care.be of via het nummer +32 492 45 22 68.