Opslag

Bent u een bezitter, beheerder of bewaarder van kunst of andere erfgoedobjecten? Wilt u deze objecten duurzaam veiligstellen onder passende bewaaromstandigheden? En wilt u een toegankelijk inzicht in de bewaargegevens?

Wij bewaren uw collecties in duurzame en kwalitatief hoogwaardige depotruimten de zogenaamde PauseBoxen. Wij zorgen voor een zo optimaal mogelijke bewaaromgeving voor het behoud van uw objecten. Dit behelst onder meer braak- en brandpreventie, klimaatbeheersing en monitoring, standplaatsbeheer, conditiecontroles en pestmanagement.

Objecten optimaal bewaren in uw eigen pand?

Voor depots en opslagruimten werkt Object samen met Pausebox, de depotoplossing die zowel in oude, industriële als in nieuwe panden kan worden toegepast. De Pausebox is energiezuinig, eenvoudig aan te brengen en zeer efficiënt.

Nadat de inpassing op maat is gemaakt afhankelijk van de door de opdrachtgever gewenste kwaliteit en beschikbare ruimte wordt het geplaatst. Na plaatsing is met minimale middelen een zeer strak klimaat te behalen. Wilt u geen Pausebox maar liever een andere oplossing op maat dan kunnen we u helpen uw wensen te concretiseren.

Offerte aanvragen

Contacteer ons bedrijf

Heeft u een gerichte vraag over preventieve conservering, onze cursussen en workshops? Wilt u meer weten over de werking en diensten van Object Care uit Dendermonde? Aarzel niet om ons te contacteren. Elk museum, zaak met erfgoed, bedrijf met archief, particuliere verzamelaar of student kan bij ons terecht.