Opslag

Bent u een bezitter, beheerder of bewaarder van kunst of andere erfgoedobjecten? Wilt u deze objecten duurzaam veiligstellen onder passende bewaaromstandigheden? En wilt u een toegankelijk inzicht in de bewaargegevens?

Wij bewaren uw collecties in duurzame en kwalitatief hoogwaardige depotruimten de zogenaamde PauseBoxen. Wij zorgen voor een zo optimaal mogelijke bewaaromgeving voor het behoud van uw objecten. Dit behelst onder meer braak- en brandpreventie, klimaatbeheersing en monitoring, standplaatsbeheer, conditiecontroles en pestmanagement.

Objecten optimaal bewaren in uw eigen pand?

Voor depots en opslagruimten werkt Object samen met Pausebox, de depotoplossing die zowel in oude, industriële als in nieuwe panden kan worden toegepast. De Pausebox is energiezuinig, eenvoudig aan te brengen en zeer efficiënt.

Nadat de inpassing op maat is gemaakt afhankelijk van de door de opdrachtgever gewenste kwaliteit en beschikbare ruimte wordt het geplaatst. Na plaatsing is met minimale middelen een zeer strak klimaat te behalen. Wilt u geen Pausebox maar liever een andere oplossing op maat dan kunnen we u helpen uw wensen te concretiseren.

Offerte aanvragen

Contacteer Object

Heb je een gerichte vraag of wil je meer weten over onze werking?

Aarzel niet om ons te contacteren. Bel ons op het nummer +32 492 45 22 68 of mail naar info@object-care.be.