Eerstelijnshulp en materialen

Cursussen en workshops

Risicoanalyse van voorwerpen

Home / Restaurator Dendermonde

Restaurator in Dendermonde

De restaurator van Object Care, ons bedrijf uit Dendermonde, staat klaar voor elke kunstliefhebber of verzamelaar. Wij zorgen er persoonlijk voor dat uw waardevol item weer zijn oorspronkelijke uitstraling krijgt. Dankzij onze kennis van aangepaste technieken, een passie voor het vak en oog voor detail zorgen we voor het best mogelijke resultaat. Wat de situatie ook is, onze restaurator uit Dendermonde staat voor u klaar.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

binnenkant van een studio
4 personen met kunst

Wat kan onze restaurator in Dendermonde voor u doen?

Eerst en vooral kijkt onze restaurator uit Dendermonde naar de aard van de schade. Denk bijvoorbeeld aan een aangetaste collectie door stof, roet en as, schade door transport, schade door ongedierte en nog zoveel meer. Nadat het type van vervuiling en schade nauwkeurig werd gedetecteerd, worden onze hulpmiddelen hierop aangepast. Schimmel op een schilderij vraagt namelijk net een iets andere aanpak dan uitwerpselen van ongedierte bijvoorbeeld. De restaurator van Object Care, onze onderneming uit Dendermonde, heeft genoeg kennis van het materiaal en de invloed van de huidige omstandigheden. Toch is dat niet alles! Ook voor preventieve conservering, collectiebeheer en risicoanalyses van de stukken kunt u bij ons terecht.   

Laat uw gegevens achter via het online contactformulier

Bent u benieuwd naar wat onze restaurator uit Dendermonde precies voor u kan betekenen? Of wilt u meer weten over professioneel calamiteitenonderzoek? Neem dan gerust contact op met ons. Laat uw persoonlijke gegevens achter via het gebruiksvriendelijke contactformulier voor meer informatie. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug.