Eerstelijnshulp en materialen

Cursussen en workshops

Risicoanalyse van voorwerpen

Home / Restaurator Dendermonde

Restaurator in Dendermonde

De restaurator van Object Care, ons bedrijf uit Dendermonde, staat klaar voor elke kunstliefhebber of verzamelaar. Wij zorgen er persoonlijk voor dat uw waardevol item weer zijn oorspronkelijke uitstraling krijgt. Dankzij onze kennis van aangepaste technieken, een passie voor het vak en oog voor detail zorgen we voor het best mogelijke resultaat. Elk stuk verdient het immers om een tweede leven te krijgen? Wie weet welke kleuren of details er tevoorschijn komen na de restauratie van uw schilderij in Dendermonde! Als restaurateur van schilderijen uit Dendermonde staan we steeds klaar om uw schilderij te herstellen in de oorspronkelijke staat.

Bent u op zoek naar een restaurator in Dendermonde?

binnenkant van een studio
4 personen met kunst

Wat kan onze restaurator voor u doen?

Eerst en vooral kijkt onze restaurator naar de aard van de schade vooraleer we aan de restauratie van het schilderij beginnen. Denk bijvoorbeeld aan een aangetaste collectie door stof, roet en as of schade door ongedierte. Stond het collectiebeheer van het museum nog niet op punt? Kwam de beschadiging tot stand door het verkeerde transport of liep er iets mis met de preventieve conservering? Het zijn allemaal zaken die meespelen voor een gepaste aanpak bij de conservatie van uw schilderij door een ervaren restaurator. Nadat het type van vervuiling en schade nauwkeurig werd gedetecteerd, past onze restaurateur van schilderijen onze hulpmiddelen hierop aan. Schimmel op een schilderij vraagt namelijk een net iets andere aanpak dan bijvoorbeeld uitwerpselen van ongedierte. Onze restaurateur van schilderijen gaat uiterst voorzichtig te werk in ons atelier. De restaurator heeft genoeg kennis van het materiaal en de invloed van de huidige omstandigheden. De restauratie van een schilderij is echter lang niet het enige wat wij voor u kunnen betekenen! Ook voor conservatie, beheer en risicoanalyses van de stukken kunt u bij ons terecht.

Laat uw gegevens achter via het online contactformulier

Bent u benieuwd naar wat onze restaurator precies voor u kan betekenen? Wilt u bijvoorbeeld een restauratie laten uitvoeren aan uw schilderij? Neem dan gerust contact op met onze restaurateur van schilderijen. Laat uw persoonlijke gegevens achter via het gebruiksvriendelijke contactformulier om een afspraak te maken met onze restaurateur van schilderijen. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug en plannen de restauratie van uw schilderij in.