Eerstelijnshulp en materialen

Cursussen en workshops

Risicoanalyse van voorwerpen

Home / Schimmel op schilderij verwijderen Dendermonde

Schimmel op schilderij verwijderen in Dendermonde

Bij Object Care kunt u terecht om schimmel op een schilderij vakkundig te laten verwijderen in Dendermonde. Wij bundelen onze kennis van restauratie en een onvoorwaardelijke passie voor kunstwerken en erfgoedstukken. Samen zorgen we ervoor dat schimmel op een schilderij wordt aangepakt in ons atelier te Dendermonde.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

binnenkant van een studio
4 personen met kunst

Zo gaan we aan de slag om schimmel op een schilderij te verwijderen in Dendermonde

Om komaf te maken met schimmel op een schilderij in Dendermonde, kijken de medewerkers van Object Care eerst en vooral naar de aard en de huidige toestand van het schilderij. Zo weten we perfect hoe we aan de slag moeten gaan met de restauratie van het werk. In hoeverre heeft de schimmel de kleuren aangetast? Is er schade aan de vernislaag? Wat is de vochtigheidsgraad en hoe kunnen we deze aantasting op lange termijn vermijden? Hoe ziet het ideale klimaat voor dit specifieke werk er precies uit? Het zijn allemaal zaken die onze restaurateur in kaart brengt. Niet enkel schimmel op een schilderij verwijderen in Dendermonde behoort tot ons takenpakket. Ook voor preventieve conservering, inventarisatie en risicoanalyses van collecties kunt u bij ons terecht.

Neem contact op met onze professionals

Kortom, laat schimmel op een schilderij verwijderen gerust over aan ons team uit Dendermonde. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of bent u eerder geïnteresseerd in bijvoorbeeld calamiteitenonderzoek, de opslag van uw archief of cultureel erfgoed? Laat uw persoonlijke gegevens achter via het online contactformulier. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een aanpak op maat.