Eerstelijnshulp en materialen

Cursussen en workshops

Risicoanalyse van voorwerpen

Home / Schimmel op schilderij verwijderen Dendermonde

Schimmel op schilderij verwijderen in Dendermonde

Om schimmel op een schilderij vakkundig te laten verwijderen kunt u terecht bij Object Care in Dendermonde. Wij bundelen onze kennis van herstellingen en een onvoorwaardelijke passie voor kunstwerken en erfgoedstukken. Samen zorgen we ervoor dat schimmel op een schilderij wordt aangepakt in ons eigen atelier.

Wilt u schimmel verwijderen op schilderij in Dendermonde?

binnenkant van een studio
4 personen met kunst

Zo gaan we aan de slag om schimmel op een schilderij te verwijderen

Om komaf te maken met schimmel op een schilderij kijken onze medewerkers eerst en vooral naar de aard en de huidige toestand van het schilderij. Zo weten we perfect hoe we aan de slag moeten gaan met de restauratie van het werk. In hoeverre heeft de schimmel de kleuren aangetast? Is er schade aan de vernislaag? Wat is de vochtigheidsgraad en hoe kunnen we deze aantasting op lange termijn vermijden? Hoe ziet het ideale klimaat voor dit specifieke werk er precies uit? Het zijn allemaal zaken die onze restaurateur in kaart brengt. Niet enkel schimmel op een schilderij verwijderen behoort tot ons takenpakket, maar bijvoorbeeld ook preventieve conservering. Wilt u na de schimmelverwijdering op uw schilderij ook risicoanalyses van uw collecties laten uitvoeren? Wij helpen u hier graag mee verder.

Neem contact op met onze professionals

Laat schimmel op een schilderij verwijderen gerust over aan ons team. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of bent u eerder geïnteresseerd in bijvoorbeeld calamiteitenonderzoek? Laat uw persoonlijke gegevens achter via het online contactformulier. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een aanpak op maat.