Eerstelijnshulp en materialen

Cursussen en workshops

Risicoanalyse van voorwerpen

Home / Collectie aangetast

Is uw collectie aangetast?

Is uw collectie aangetast en wilt u de hulp inschakelen van een professioneel team van restaurateurs? Dan zit u goed bij Object Care, onze onderneming uit Dendermonde. Wij nemen uw werken nauwkeurig onder de loep en herstellen de schade vakkundig. Van beschadiging door transport tot schimmel en ongedierte, op ons kunt u rekenen. Als uw collectie is aangetast, staan wij voor u klaar.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

binnenkant van een studio
4 personen met kunst

Uw collectie is aangetast: wat nu?

Wanneer uw waardevolle collectie is aangetast, is het belangrijk om een plan van aanpak op te stellen. De medewerkers van Object Care zetten hun kennis van het vak maar al te graag om in de praktijk. Schakel ons in voor bijvoorbeeld preventieve conservering, een rapportage van de conditie van uw werken, een efficiënte reiniging, stabilisatie van het object. Eerstelijnshulp en calamiteiten beredderen behoren eveneens tot onze specialiteiten. Ook voor de uitwerking van protocollen om schade te vermijden, klimaatonderzoek en diverse risicoanalyses zit u goed bij ons.

Doe beroep op onze kennis

U leest het zelf, wanneer uw collectie is aangetast, kunt u het best beroep doen op onze experts in het vak. Misschien heeft u wel een vraag over collectiebeheer van uw museum? Of wilt u meer weten over cultureel erfgoed of onze opties qua kunstrestauratie? Contacteer ons gerust. Laat gewoon uw contactgegevens achter via het handige online invulformulier, dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.