Eerstelijnshulp en materialen

Cursussen en workshops

Risicoanalyse van voorwerpen

Home / Collectiebeheer museum Dendermonde

Collectiebeheer van uw museum in Dendermonde

Het collectiebeheer van uw museum in Dendermonde vraagt om een efficiënte aanpak. Net daarom zit u goed bij de professionals van Object Care! Wij zetten onze passie voor kunst en erfgoed om in de praktijk. Elke medewerker van een museum, zaak met erfgoed of verantwoordelijke van een bedrijfscollectie kan bij ons aankloppen. Ontdek meer over waarom u voor ons bedrijf kiest wanneer het gaat om collectiebeheer van de stukken uit uw museum.

Bent u benieuwd naar ons collectiebeheer voor uw museum in Dendermonde?

binnenkant van een studio
4 personen met kunst

Wat houdt het collectiebeheer van uw museum in?

Object Care neemt maar al te graag het collectiebeheer van uw museum uit handen. Wij hebben genoeg expertise in huis om elk aspect tot een goed einde te brengen. Denk bijvoorbeeld aan preventieve conservering van de collectie eb brandpreventie. Ook regelen we een risicoanalyse van de aanwezige collecties en inventarisatie van de waardevolle stukken. Onze medewerkers denken altijd enkele stappen vooruit op het vlak van collectiebeheer van uw museum. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een professioneel calamiteitenonderzoek. Zoekt u eerder klimaatstudies of de duurzame opslag van uw archief? Wij staan steeds voor u klaar!

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden

Heeft u nog enkele prangende vragen over de mogelijkheden van collectiebeheer van uw museum? Of is uw collectie aangetast en bent u op zoek naar een restaurateur die weet van aanpakken? Contacteer ons gerust via het online contactformulier. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een gepast antwoord op al uw vragen.