Eerstelijnshulp en materialen

Cursussen en workshops

Risicoanalyse van voorwerpen

Home / nooddepot collectie

Nooddepot voor uw collectie

In ons nooddepot kunt u uw collectie veilig bewaren. Wanneer uw kunstwerken, erfgoedobjecten of archeologische vindingen niet langer veilig zijn in de huidige opslagplaats of in het museum, kunt u deze bij Object Care opbergen. Onze onderneming in Dendermonde is gespecialiseerd in de opslag en het beheer van allerlei types van collecties.

Hebt u een depot nodig om uw collectie te beschermen?

binnenkant van een studio
4 personen met kunst

Hoe houdt ons nooddepot uw collectie veilig?

Staat het collectiebeheer van het museum waar uw kunstobjecten zich momenteel bevinden, nog niet op punt en heeft u hierdoor het gevoel dat uw collectie onveilig bewaard wordt? Of zijn er andere omstandigheden die uw collectie in gevaar brengen? In ons kunstcollectiedepot zijn al uw objecten beschermd. Ons nooddepot beschikt over diverse mechanismen om uw collectie veilig te bewaren. Als specialist in preventieve conservering, installeerden we bijvoorbeeld breuk- en brandpreventiesystemen. Ook rekent u bij ons op pestmanagement en klimaatbeheersing. Wanneer u dit wenst, voeren we eveneens een risicoanalyse uit van uw collectie. Zo weten we exact aan welke noden het nooddepot voor uw collectie moet voldoen.

Vertrouw op onze expertise om uw collectie te beschermen

Wij houden ons met alles van materieel tot immaterieel cultureel erfgoed bezig. Een nooddepot voor uw collectie mag dan ook niet ontbreken bij onze diensten. Dankzij onze vele jaren aan ervaring rekent u bovendien steeds op de beste service. Vertrouw daarom op onze goed beschermde opslag en sla uw erfgoedobjecten of kunstcollectie bij ons op.