Eerstelijnshulp en materialen

Cursussen en workshops

Risicoanalyse van voorwerpen

Home / Conservatie restauratie Dendermonde

Conservatie en restauratie in Dendermonde

Bij Object Care zit u goed voor de conservatie en restauratie van werken in Dendermonde. Wij bundelen onze kennis voor het beste resultaat. Alle nodige factoren nemen we mee tijdens onze aanpak op maat. Denk bijvoorbeeld aan de kennis van de context van het object, de zoektocht naar de juiste professionele technieken voor de restauratie en de uitwerking van transport. Voor conservatie en restauratie rekent u op ons!

Bent u geïnteresseerd in onze conserveren en restaureren van kunstvoorwerpen?

binnenkant van een studio
4 personen met kunst

Onze aanpak qua conservatie en restauratie

Elke medewerker van een museum, student of particuliere verzamelaar kan terecht bij Object Care voor de conservatie en restauratie van kunstobjecten. Wij specialiseren ons in verschillende onderdelen van dit vak. Ons team staat u bij tijdens diverse aspecten van restauratie en conservatie. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Coördinatie van projecten en ontwerpen
  • Professioneel omgaan met erfgoedstukken
  • Geïntegreerde conservatie-en restauratieprojecten begeleiden
  • De perfecte opslag voor uw collectie determineren

Ook voor preventieve conservering bent u bij ons welkom. Zoekt u eerder iemand die professionele risicoanalyses van uw collectie kan uitvoeren? Of wilt u liever van nul beginnen en een opleiding rond collectiebeheer volgen? Schrijf u dan meteen in. Wij delen onze kennis maar al te graag met u!

Bel ons op voor meer informatie

Wilt u samenwerken met onze medewerkers voor de conservatie en restauratie van uw project? Of zijn uw objecten aangetast door transport, schimmel of ongedierte? Neem dan gerust contact op met ons. Wij zijn bereikbaar via het nummer +32 492 45 22 68 of het e-mailadres info@object-care.be voor meer informatie.