Eerstelijnshulp en materialen

Cursussen en workshops

Risicoanalyse van voorwerpen

Home / Archief opslag Dendermonde

Archief en opslag in Dendermonde

Wilt u uw waardevol archief stockeren in een opslag in de buurt van Dendermonde? Dan helpen wij u bij Object Care graag verder. Wij staan klaar voor elke beheerder, bewaarder of liefhebber van kunst en erfgoedstukken. Bij ons kunt u terecht voor een duurzame opslag van uw archief, aangepast aan de gevraagde bewaaromstandigheden.

Wilt u uw archief opslaan in Dendermonde?

binnenkant van een studio
4 personen met kunst

Uw archief laat u veilig achter in onze opslag

Één ding staat vast: uw archief wordt optimaal bewaard in onze opslag. Onze boxen zijn bestand tegen inbraak, brand, veranderingen qua klimaat en ongedierte. Zo bieden we telkens een depotoplossing op maat van uw collectie aan kunst en erfgoedstukken. Ons team monitort uw items nauwkeurig volgens de laatste vereisten qua preventieve conservering. Dit is niet het enige werkveld waarmee de medewerkers van Object Care u kunnen helpen. Schakel ons in voor bijvoorbeeld:

Wij zorgen steeds voor de beste service voor uw archiefopslag.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

Wilt u meteen samenwerken en uw archief bewaren in onze opslag? Of heeft u eerder interesse in conservatie en restauratie of inventarisatie? Zelf voor cultureel erfgoed zit u goed bij ons. Wij staan altijd voor u klaar. Vul het online contactformulier in om meteen van start te gaan. Een van onze medewerkers komt zo snel mogelijk bij u terug.