Eerstelijnshulp en materialen

Cursussen en workshops

Risicoanalyse van voorwerpen

Home / Archief opslag Dendermonde

Archief en opslag in Dendermonde

Wilt u uw waardevol archief stockeren in een opslag in de buurt van Dendermonde? Dan helpen wij u bij Object Care graag verder. Wij staan klaar voor elke beheerder, bewaarder of liefhebber van kunst en erfgoedstukken. Bij ons in Dendermonde kunt u terecht voor een duurzame opslag van uw archief, aangepast aan de gevraagde bewaaromstandigheden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

binnenkant van een studio
4 personen met kunst

Uw archief in onze opslag te Dendermonde

Één ding staat vast: uw archief wordt optimaal bewaard in onze opslag te Dendermonde. Onze boxen zijn bestand tegen inbraak, brand, veranderingen qua klimaat en ongedierte. Zo bieden we telkens een depotoplossing op maat van uw collectie aan kunst en erfgoedstukken. Ons team monitort uw items nauwkeurig volgens de laatste vereisten qua preventieve conservering. Dit is niet het enige werkveld waarmee de medewerkers van Object Care u kunnen helpen. Schakel ons in voor bijvoorbeeld de risicoanalyse van een collectie, collectiebeheer en onderzoek naar calamiteiten.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

Wilt u meteen samenwerken en uw archief bewaren via opslag te Dendermonde? Of heeft u eerder interesse in conservatie en restauratie, inventarisatie of cultureel erfgoed? Wij staan voor u klaar. Vul het online contactformulier in om meteen van start te gaan. Een van onze medewerkers komt zo snel mogelijk bij u terug.