Eerstelijnshulp en materialen

Cursussen en workshops

Risicoanalyse van voorwerpen

Home / Restauratie kunst Dendermonde

Restauratie van kunst in Dendermonde

De restaurator van Object Care, ons bedrijf uit Dendermonde, staat klaar voor elke kunstliefhebber of verzamelaar. Wij zorgen er persoonlijk voor dat uw waardevol item weer zijn oorspronkelijke uitstraling krijgt. Dankzij onze kennis van aangepaste technieken, een passie voor het vak en oog voor detail zorgen we voor het best mogelijke resultaat. Elk stuk verdient het immers om een tweede leven te krijgen? Wie weet welke kleuren of details er tevoorschijn komen na de restauratie van uw schilderij in Dendermonde! Als restaurateur van schilderijen uit Dendermonde staan we steeds klaar om uw schilderij te herstellen in de oorspronkelijke staat.

Bent u op zoek naar deskundige restauratie van kunst in Dendermonde?

binnenkant van een studio
4 personen met kunst

Hoe werkt de restauratie van kunst?

Elke dag opnieuw gaat ons team uiterst secuur te werk. Eerst en vooral wordt er gekeken naar het type van schade, zowel met het blote oog als met een vergrootglas of de microscoop. Gaat het puur om schade door stof? Is er sprake van waterschade of is er iets misgelopen tijdens het transport van het stuk? Na een nauwkeurige analyse van de aangetaste collectie en kunstwerken worden de juiste hulpmiddelen voor de restauratie ingeschakeld in ons atelier. Onze restaurator staat klaar voor elke verzamelaar of professional in het vak. Ook voor een calamiteitenonderzoek kunt u bij ons terecht. Zoekt u een opleiding over collectiebeheer? Wij leren u met plezier alles over dit onderwerp.

Bespreek de opties met ons

Wilt u meer weten over hoe een professionele restauratie van kunst precies verloopt in ons atelier? Of bent u eerder geïnteresseerd in onze kennis van preventieve conservering? Wij staan voor u klaar. Stuur ons snel een e-mail met al uw vragen via info@object-care.be of neem even contact op per telefoon via het nummer +32 492 45 22 68. Informeer vandaag nog naar onze verschillende diensten.