Eerstelijnshulp en materialen

Cursussen en workshops

Risicoanalyse van voorwerpen

Home / Restauratie kunst Dendermonde

Restauratie van kunst in Dendermonde

De restauratie van kunst vraagt om een gespecialiseerde aanpak van ons team in Dendermonde. Bij Object Care is het namelijk ons doel om uw kunstwerk of erfgoedstuk opnieuw in de oorspronkelijke toestand te herstellen én te behouden. Enkel zo kunnen we onze passie voor kunst doorgeven aan toekomstige generaties. Kortom, de restauratie van prachtige kunst laat u best over aan onze pro’s in Dendermonde.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

binnenkant van een studio
4 personen met kunst

Hoe werkt de restauratie van kunst in Dendermonde?

Elke dag opnieuw gaat ons team uiterst secuur te werk. Eerst en vooral wordt er gekeken naar het type van schade, zowel met het blote oog als met een vergrootglas of de microscoop. Gaat het puur om schade door stof? Is er sprake van waterschade of is er iets misgelopen tijdens het transport van het stuk? Na een nauwkeurige analyse van de aangetaste collectie en kunstwerken worden de juiste hulpmiddelen voor de restauratie ingeschakeld in ons atelier te Dendermonde. Onze restaurator staan klaar voor elke verzamelaar of professional in het vak. Ook voor een calamiteitenonderzoek of een opleiding over collectiebeheer kunt u bij ons terecht. Informeer vandaag nog naar onze verschillende diensten.  

Bespreek de opties met ons

Wilt u meer weten over hoe een professionele restauratie van kunst precies verloopt in ons atelier te Dendermonde? Of bent u eerder geïnteresseerd in onze kennis van preventieve conservering? Wij staan voor u klaar. Stuur ons snel een e-mail met al uw vragen via info@object-care.be of neem even contact op per telefoon via het nummer +32 492 45 22 68.