Eerstelijnshulp en materialen

Cursussen en workshops

Risicoanalyse van voorwerpen

Home / Collectiebeheer

Collectiebeheer

Bij Object Care, ons bedrijf uit Dendermonde, nemen we graag het collectiebeheer van uw objecten voor onze rekening. Wij staan namelijk klaar om elke eigenaar of beheerder van kunst en erfgoed verder te helpen qua inventarisatie, opslag en dergelijke. Dankzij onze aanpak van collectiebeheer bent u er zeker van dat uw stukken altijd veilig en wel worden gestockeerd.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

binnenkant van een studio
4 personen met kunst

Collectiebeheer volgens de beste omstandigheden

Elke medewerker van een museum, vrijwilliger, zaak met erfgoed, verzamelaar of student kan bij ons terecht voor professionele collectiebeheer van items. Object Care, gevestigd in Dendermonde, streeft naar een duurzame en kwalitatieve bewaarruimte en opslag voor een optimaal behoud. Denk bijvoorbeeld aan preventieve conservering, brandpreventie en pestmanagement. Wij denken altijd een stapje verder. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor de opslag van een archief, restauraties en calamiteitenonderzoeken.

Vraag gerust om een offerte

Bent u nog niet helemaal zeker wat collectiebeheer precies inhoudt? Vraag gerust om meer informatie over de opslag van uw collectie. Laat uw gegevens achter via het online contactformulier, dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug. Wist u dat u bij ons ook een opleiding ‘collectiebeheer’ kunt volgen? Dat is het ultieme bewijs dat we staan te trappelen om onze kennis en passie voor het vak met u te delen!