Eerstelijnshulp en materialen

Cursussen en workshops

Risicoanalyse van voorwerpen

Home / Collectiebeheer

Collectiebeheer

Het collectiebeheer van uw objecten neemt Object Care, ons bedrijf uit Dendermonde, graag voor onze rekening. Wij staan namelijk klaar om elke eigenaar of beheerder van kunst en erfgoed verder te helpen qua inventarisatie, opslag en dergelijke. Dankzij onze aanpak van collectiebeheer bent u er zeker van dat uw stukken altijd veilig en wel worden gestockeerd.

Bent u op zoek naar collectiebeheer van uw objecten?

binnenkant van een studio
4 personen met kunst

Collectiebeheer volgens de beste omstandigheden

Elke medewerker van een museum, vrijwilliger, zaak met erfgoed, verzamelaar of zelfs student kan bij ons terecht voor professionele collectiebeheer van items. Object Care streeft naar een duurzame en kwalitatieve bewaarruimte en veilige opslag voor een optimaal behoud van uw erfgoed- of kunstobjecten. Denk bijvoorbeeld aan preventieve conservering, brandpreventie en pestmanagement. Wij denken altijd een stapje verder. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor de opslag van een archief en restauraties. Zoekt u iemand die calamiteitenonderzoeken grondig kan uitvoeren? Dat behoort tot een van onze vele specialiteiten!

Vraag gerust om een offerte

Bent u nog niet helemaal zeker wat collectiebeheer precies inhoudt? Vraag gerust om meer informatie over de opslag van uw collectie. Laat uw gegevens achter via het online contactformulier, dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug. Wist u dat u bij ons ook een opleiding collectiebeheer kunt volgen? Dat is het ultieme bewijs dat we staan te trappelen om onze kennis en passie voor het vak met u te delen!