Eerstelijnshulp en materialen

Cursussen en workshops

Risicoanalyse van voorwerpen

Home / Restaurateur van schilderijen Dendermonde

Restaurateur van schilderijen in Dendermonde

Bent u op zoek naar een bekwame restaurateur van schilderijen in Dendermonde? Dan zit u alvast goed bij het gedreven team van Object Care. Wij streven ernaar om al uw waardevolle stukken te herstellen, op te frissen en meer. Elk stuk verdient het om een tweede leven te krijgen, toch? Wie weet welke kleuren of details komen er tevoorschijn na de restauratie van uw schilderij in Dendermonde!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

binnenkant van een studio
4 personen met kunst

Schakel onze restaurateur van schilderijen in te Dendermonde

Onze restaurateur van schilderijen gaat uiterst voorzichtig te werk in ons atelier te Dendermonde. Werd het object aangetast door stof, vocht of ongedierte? Stond het collectiebeheer van het museum nog niet op punt? Kwam de beschadiging tot stand door het verkeerde transport of liep er iets mis met de preventieve conservering? Het zijn allemaal zaken die meespelen voor een gepaste aanpak. Vergeet al uw zorgen, de restaurateur van schilderijen bij Object Care uit Dendermonde gebruikt de juiste hulpmiddelen voor een optimaal resultaat. Van conservatie en restauratie tot inventarisatie en calamiteitenonderzoek, bij ons kunt u terecht voor een totaalpakket om uw passie voor kunst voort te zetten.

Contacteer onze gepassioneerde restaurateurs

Ontdek vandaag nog wat wij, gevestigd in Dendermonde, kunnen doen op het vlak van restauratie van een schilderij. Wilt u liever zelf aan de slag en een opleiding binnen de branche volgen? Ook dat is mogelijk! Doe beroep op onze diensten en contacteer ons. Bel ons op via het nummer +32 492 45 22 68, stuur een e-mail naar info@object-care.be of laat uw gegevens achter via het online contactformulier. Wij staan klaar voor de restauratie van uw schilderij in Dendermonde.